top of page

ORACLE SERVICES

 

Everything you need from a video production company

Need a video Ad production  that will help you inspire your viewers and achieve your ambitions. And you need to ensure you’re getting bounding creativity and excellent value for money.

That’s us.

Our video production services include strategy design, audience analysis, concept development, story-boarding, script writing, sourcing talent, filming, animating and video editing.

Your high-definition video will be creative, technically flawless, aesthetically beautiful and on message. And it will generate results.

We're a friendly, professional group of production people. We all have pride in our work and a determination in ensuring our clients succeed. We aim to make the entire process as easy as possible for our clients.

ABOUT ORACLE PRODUCTIONS
 

TV Screens
TV COMMERCIAL
QUẢNG CÁO TV

We create beautiful, compelling television commercials  for brands and agencies. And we always make sure that these ads comply with the relevant advertising standards and secure the required approvals.

Chúng tôi tạo ra các quảng cáo truyền hình đẹp, hấp dẫn cho các thương hiệu và agency quảng cáo. Chúng tôi luôn đảm bảo các TVC quảng cáo luôn đạt được chất lượng, nội dung cũng như thông điệp mà một sản phẩm muốn đưa đến người tiêu dùng

Social network concept
SOCIAL MEDIA AD VIDEOS
QUẢNG CÁO MẠNG XÃ HỘI

Our social videos like FB ,Tiktok will help you amplify your campaigns, attract followers, build communities and generate leads.

They’ll be tailored to work perfectly on the selected platforms and, just as importantly, to truly engage your audiences.

Các video xã hội của chúng tôi sẽ giúp bạn khuếch đại các chiến dịch quảng bá sản phẩm, thu hút người theo dõi/người xem, xây dựng cộng đồng người tiêu dùng và tạo khách hàng tiềm năng.

Business Partners at Work
CORPORATE VIDEO
GIỚI THIỆU DOANH NGHIỆP

From HR and recruitment videos to training, internal commercial and testimonials and case studies, our corporate video production team makes things happen.

The videos we create generate leads, drive conversions and make people absolutely want to do business with you!

Chúng tôi thực hiện các đoạn phim tự giới thiệu về doanh nghiệp giúp doanh nghiệp có thể tìm kiếm được cho mình nhiều hơn các đối tác thương mại và mở rông thị trường sản xuất. Bên cạnh đó, chúng tôi còn thực hiện các đoạn phim về đào tạo nhân viên, tuyển dụng nhân viên và các phim nội bộ dành cho doanh nghiệp....

Film Clapboard
PRODUCTION SUPPORT
HỖ TRỢ SẢN XUẤT

We support foreign productions filming in Vietnam as well as Vietnamese productions in overseas shoots.

Whether you’re searching for a bilingual local fixer, location manager, gear rental, or full-scale support, our team is ready to assist.Go Follow Us Now!

Chúng tôi thực hiện hỗ trợ các nhà sản xuất phim nước ngoài, cũng như những nhà sản xuất phim VIệt Nam ở nước ngoài bằng cách tổ chức, cung cấp đội ngũ, thiết bị quay phim, giấy phép cho bối cảnh và các vấn đề liên quan khác cho việc thực hiện quay phim tại Việt Nam.

Editing & Post Production
POST PRODUCTIONS
HẬU KỲ PHIM QUẢNG CÁO

We provide full range post production services from editing to video adaptation. Our talented team of artists, strategists and creatives make highly memorable and engaging animations and explainer videos. These are ideal for social advertising and increasing landing page conversions.

Chúng tôi cung cấp tất cả các dịch vụ hậu kỳ cho phim quảng cáo từ cắt dựng và kỹ xảo cho đến thực hiện lại các phim quảng cáo có sẵn. Đội ngũ dưng phim của chúng tôi, luôn trang bị những kỹ năng cũng như định hướng về mặt thẩm mỹ cao, để sẵn sàng cho ra những phim quảng cáo khắc sâu vào tâm trí người xem.

Film Set
EVENT VIDEOS
PHIM QUẢNG CÁO SỰ KIỆN

When you’re organizing an event, you need your event video team to run a slick production process, be your ultimate brand ambassadors, and be able to respond to the unexpected and meet tight deadlines without breaking a sweat.

Khi bạn dự định tổ chức một sự kiện quảng bá thương hiệu, nhưng phú chốc bạn quên mất bạn cần một đoạn phim để ghi lại những khoảnh khắc trong sự kiện của mình, hãy gọi chúng tôi ngay, vì dịch vụ thực hiện phim sự kiện của chúng tôi luôn mang đến cho bạn sự nhanh chóng, tiện lợi giúp bạn không bỏ lỡ bất cứ thời khắc trọng đại nào cho sự kiện của mình.

Live Show Recording
PROMOTIONAL VIDEOS
THÚC ĐẨY QUÁNG CÁO

Whether it’s a new product or a new feature, our promotional videos work hard for you. They showcase your products, elevate your brand, attract interest, improve SEO and give you the edge, even against established competitors.

Khi một sản phẩm của bạn được nâng cấp, hãy nghỉ đến việc thúc đẩy quảng cáo cho các tính năng đó bằng cách liên hệ với chúng tôi. Chúng tôi sẵn sàng định hướng cho việc thúc đẩy quảng cáo và tạo nên các nội dung quảng bá sản phẩm phù hợp với sản phẩm mới. Giúp bạn đạt được hiêu quả cho việc bán hàng cũng như cạnh tranh với các đối thủ của bạn.

Student in Library
EDUCATIONAL VIDEOS
PHIM GIÁO DỤC

Video offers an excellent medium for educating. Whether filming lectures, producing online courses, recruiting more students, engaging alumni or reaching a broad international audience, our  educational video team is experienced and ready to help.

Hình ảnh nói chung và phim nói riêng, là một phương tiện tuyệt vời cho giáo dục. Việc thực hiện sản xuất phim cho các khóa học, bài giảng và trình chiếu ở internet sẽ giúp cho các cơ sở giáo dục dễ dàng hơn trong việc tuyển sinh cũng như phổ cập các kiến thức cho các học viên của mình ở những nơi xa xôi mà không có điều kiện để học trực tiếp. Dịch vụ sản xuất phim giáo dục của chúng tôi sẵn sàng hỗ trợ cho các bạn.

Chess Pieces Close-up
VIDEO STRATEGY
CHIẾN LƯỢC CHO PHIM

Your video strategy needs to align with your wider marketing plan, attract buy-in from management, secure the necessary budget and hit its KPIs. We can work with you to design, present, implement and measure your strategy.

Sau tất cả, bạn cần một chiến lược đúng đắn cho các phim quảng cáo mà mình đang có nhằm mục đích đạt được chiến lược tiếp hiệu quả, thu hút và kiểm soát được số lượng người mua hàng và đảm bảo lợi nhuận đạt được hoặc vượt mức KPI đã đặt ra. Chúng tôi sẽ thiết kế, tư vấn và hoạch định chiến lược cho các phim quảng cáo của bạn đạt được năng suất cao nhất khi phát hành trên các kênh truyền thông đại chúng. 

Digital social media
SOCIAL MEDIA MARKETING
QUẢNG CÁO 4.0 - 5.0

Oracle  mission is to help you overcome the challenges in this challenging digital marketing world.

Nhiệm vụ của Oracle là giúp bạn vượt qua những thách thức trong thế giới tiếp thị kỹ thuật số đầy thách thức này.

CLICK HERE TO EXPLORE MORE FROM OUR SOCIAL MEDIA MARKTING TEAM!

https://3hdigi.com/

Influencer showing makeup
LIVE STREAM MARKETING
ĐỊNH HƯỚNG CHIẾN LƯỢC

We don’t just flip on our phones and start live streaming. We use state-of-the-art broadcast equipment tailored to your specific needs and goals to create the highest quality live stream video production possible.

Our objective is to pair advanced tech with experienced marketing to find the best solution for your live stream.

We’re your strategic production partner during the event to ensure your live stream effectively communicates your message, so it will resonate with your audience and leave a lasting impact.

Our live stream process is customized, creative, and results-driven

bottom of page